06 127 808 94 info@pelpartners.nl

De kracht van Carin Pel

Carin Pel is al meer dan 20 jaar succesvol werkzaam in de bemiddeling tussen interim finance professionals en organisaties. Dat deed ze voor verschillende werkgevers. Ze heeft in haar carrière veel projecten begeleid en finance professionals gecoacht.
Tijdens haar loopbaan is het Carin opgevallen dat zij een andere aanpak heeft dan haar collega’s. Carin Pel wil haar klanten echt verder helpen en neemt de tijd om haar klanten (opdrachtgevers en interim finance professionals) goed te leren kennen. Carin werkt vanuit oprechte interesse, openheid en onafhankelijkheid. Zij noemt dat ‘de menselijke maat’.

Matchmaker voor finance professionals

Al haar ervaring met financials maakt Carin Pel tot een professional en zorgt ervoor dat zij een echte matchmaker voor de finance wereld kan worden genoemd. Niet voor niets ziet u op de website de slogan ‘Matchmaker voor finance professionals’ staan, want dat is in 4 woorden hoe u Pel & Partners kunt omschrijven.
De persoonlijke vaardigheden van deze professionals maken dat zij beter geschikt zijn voor de ene positie dan voor de andere. Carin Pel zoekt uit welke finance professional, met bepaalde vaardigheden, het best bij uw organisatie past. Dit doet zij door te observeren, gesprekken te voeren en uitgebreid feedback te geven vanaf het eerste contact. Zo krijgt u de beste match en kunt u uitzien naar een geslaagd project.

Kennis en coaching

Carin Pel is er niet alleen voor advies en bemiddeling. In de afgelopen jaren heeft zij ook vele financials, zowel junioren als CFO’s, mogen trainen/coachen. Dit deed ze bij haar werkgevers, klanten en hogescholen.
Door haar kennis en ervaring in het financiële vakgebied, haar ruime ervaring in het omgaan/coachen van finance professionals en haar inzicht in deze doelgroep, kan Carin ‘het beste uit de mens’ halen.

Waarom Pel & Partners

De droom van Carin Pel was al jaren om haar eigen bedrijf te beginnen. Nu is het moment gekomen om alleen haar tijd te steken in hetgeen ze echt leuk vindt: financials verbinden en versterken.
Pel & Partners werkt samen met partners die hetzelfde denken over interim finance, werving & selectie en training & coaching.

De kracht van Rianne van het Reve

Rianne van het Reve heeft ruime ervaring in het vinden van de juiste professional op de juiste plek. Dit heeft ze bij diverse werkgevers in verschillende rollen mogen uitoefenen. Door haar kritische blik, het gaan voor kwaliteit en het echt snappen waar het om gaat is Rianne van het Reve bij uitstek in staat de juiste match te maken met en voor finance professionals.

Matchmaker voor Finance Professionals

Het vinden van de juiste match tussen professionals en organisaties vraagt veel ervaring. Rianne van het Reve is jarenlang actief geweest als zelfstandig matchmaker in verschillende kennissectoren en weet dat een goede match veel verder gaat dan alleen vakinhoudelijke expertise. Rianne heeft een feilloos gevoel om finance professionals te doorgronden en om aan te voelen welke professional bij welke organisatie past, op zowel inhoud als op vaardigheden. Ze zet haar gedegen werkervaring en persoonlijke benadering in om uiteindelijk de juiste persoon voor uw organisatie te vinden. Haar voldoening komt voort uit het behalen van resultaat voor alle betrokkenen en dat maakt haar een waardevolle gesprekspartner.

De kracht van Frits Mulder

Frits is gespecialiseerd in (persoonlijk) leiderschap en heeft in ruim 30 jaar zijn expertise in management, organisatieverandering en talentontwikkeling opgebouwd. Dit deed hij in de financiële wereld en hierna als strategisch adviseur en als post academisch opgeleid coach bij diverse organisaties. Frits heeft een passie voor het vanuit identiteit ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. Binnen Finance heeft hij al vele professionals, managers en directeuren succesvol begeleid. Hij werkt vanuit deskundigheid en met oprechte aandacht en interesse. Zijn aanpak kenmerkt zich als respectvol, toegankelijk en altijd gericht op resultaat.

De kracht van Wieger Wagenaar

Wieger heeft meer dan 30 jaar ervaring als financieel (change) directeur en CFO in nationale en internationale organisaties, zowel in de business als op holdingniveau. Tevens bekleedt hij diverse advies- en coaching rollen. Wieger is sterk georiënteerd op business en verandering en in staat om complexiteit te reduceren tot effectieve implementatie. Een onafhankelijk denker met een directe en open aanpak. De visie van Wieger is dat leiding geven vanuit het hart, gelukkige en intrinsiek betrokken medewerkers oplevert en tot duurzaam resultaat leidt. Dit werkt door in de organisatie en ook in de samenleving.