06 127 808 94 info@pelpartners.nl

Werving & Selectie

Een ervaren finance professional nodig?

Wanneer er in uw organisatie een vacature vrijkomt voor een nieuwe ervaren finance professional, kan het soms lastig zijn om de juiste persoon te vinden om die functie te vervullen. Wanneer u hulp nodig heeft bij werving en selectie van een ervaren finance professional is Pel & Partners er om u te ondersteunen.

Waarom Pel & Partners?

Pel & Partners wil graag haar gedegen opgebouwde finance netwerk met u delen. De aflopen 20 jaar heeft Carin Pel veel finance professionals leren kennen en geholpen. Ze is op de hoogte van hun kunnen, hun prestaties en hun ambities. Tijdens haar procedure voor werving en selectie filtert zij uit dit netwerk de finance professional die past bij de vacature binnen uw organisatie.

Werkwijze

Pel & Partners levert de juiste ervaren finance professional voor uw vacature doordat er gekeken wordt naar een combinatie van de juiste vak- en sectorkennis en gedragscompetenties.
De afgelopen jaren heeft Carin zich de vraag gesteld waarom de ene finance professional succesvoller is bij een bepaalde organisatie dan de andere finance professional. Alles heeft te maken met de competenties van een professional en de cultuur van een organisatie. Deze twee moeten bij elkaar aansluiten. Als ervaren matchmaker op het gebied van werving en selectie van financiële functies kan Carin dit doorgronden en de juiste kandidaat voorleggen aan uw organisatie.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een ervaren finance professional, dan zetten wij graag ons netwerk voor u in. Om meer te weten te komen over onze werving en selectie neem dan contact op met Carin Pel (06 127 808 94).