06 127 808 94 info@pelpartners.nl

Het Tuinhuisgesprek bij Pel & Partners

Let’s (re)connect

Invloed hebben vanuit de kracht van het vragen stellen

Hoe je met goede vragen verbinding maakt in leiderschap & stakeholdermanagement

Wat

In de huidige snel veranderende wereld is elke organisatie in beweging. Voor Finance is dit niet anders. Aangesloten zijn op de business vraagt niet alleen om deskundigheid, maar vooral om overzicht en inzicht in alle complexe vraagstukken waar Finance voor staat.

Hoe krijg je het overzicht over ieders belangen en waarden en hoe kom je tot het inzicht om van daaruit de juiste koers te bepalen? Vanuit de kracht van het stellen van goede vragen is dit te realiseren. Pas dan maak je verbinding. En in het vragen stellen ontdek je niet alleen de ander, maar vooral ook jezelf…

In een ontspannen sfeer en op een interactieve manier gaan we in ons tuinhuis met dit onderwerp aan de slag. Vanuit de werking van het brein, de sociaal-psychologie en de bedrijfskunde delen we ons gedachtegoed. Je gaat naar huis met een duurzame aanpak om verbinding te maken door het stellen van goede vragen. Om zo invloed te hebben en doelen te kunnen realiseren.  


Wie
Managers Finance (maximaal 8 deelnemers).

Wanneer
Woensdagmiddag 11 oktober 2023 van 13.30 uur – 17.00 uur, met na afloop tijd voor een drankje.

Waar
Doorwerth, Kennedylaan 15, 6865 BG.

Investering
Pel & Partners biedt je dit Tuinhuisgesprek aan. Wij willen graag kennisdelen. Partner Frits Mulder van Lead Your Talent zal deze sessie begeleiden.