06 127 808 94 info@pelpartners.nl

Het Tuinhuisgesprek bij Pel & Partners

Let’s (re)connect: verbinden en boeien

Hoe kunnen teamleden zich met elkaar verbinden, geboeid blijven en high performance leveren?

Wat
De huidige tijd daagt ons behoorlijk uit. De vraag naar goede Finance professionals, die vanuit hun expertise en talenten de benodigde toegevoegde waarde leveren, is onveranderd hoog. Terwijl het aanbod nog altijd veel te laag is.

Deze krapte op de arbeidsmarkt is voorlopig niet voorbij. De aanwas aan jonge afgestudeerden en aan Finance professionals met voldoende ervaring, is immers te klein om de enorme vraag te compenseren. Daar komt de toenemende uitstroom als gevolg van de vergrijzing nog eens bij. Vanuit dit gegeven stellen wij de vraag: hoe zorg je er als manager voor dat je jouw teamleden met elkaar verbindt, dat zij geboeid blijven en die performance leveren die de snel veranderde wereld van Finance vraagt?

In een ontspannen sfeer en op een interactieve manier gaan we in ons tuinhuis met dit onderwerp aan de slag. Vanuit de werking van het brein, de sociaal-psychologie en de bedrijfskunde delen we ons gedachtegoed. Je gaat naar huis met een duurzame aanpak om dit verbinden, boeien en een high performance cultuur te realiseren.


Wie
Managers Finance (maximaal 10 deelnemers).

Wanneer

woensdagmiddag 12 oktober 2022 van 13.30 uur – 17.00 uur, met na afloop tijd voor een drankje.

Waar
Doorwerth, Kennedylaan 15, 6865 BG.

Investering
Pel & Partners biedt je dit Tuinhuisgesprek aan. Wij willen graag kennisdelen. Partner Frits Mulder van Lead Your Talent zal deze sessie begeleiden.