06 127 808 94 info@pelpartners.nl

Het Tuinhuisgesprek bij Pel & Partners

Wat
In onze dynamische wereld moet Finance snel kunnen schakelen. De behoefte, om zowel high potentials aan te trekken als de huidige talenten te behouden voor het team, neemt alleen maar toe. Hoe ga je hier als Finance Manager mee om?

Generaties volgen elkaar immers steeds sneller op en elke generatie heeft min of meer eigen denk- en leefpatronen en een eigen instelling ten aanzien van werk en ambities. Dit alles heeft direct effect op het functioneren en samenwerken in het team.

Als Finance Manager roept dit vragen op, zoals: hoe blijf ik aangesloten bij de mindset van high potentials in het aantrekken en behouden van deze professionals? Hoe kan ik betekenisvolle verbindingen met hen aangaan? En hoe kan ik ‘een springplank’ voor hen zijn, zodat zij de eigen talenten en die van het team maximaal kunnen activeren? Dit kan vanuit mentaliserend leiderschap!

In een ontspannen sfeer en op een interactieve manier gaan we in ons tuinhuis met dit onderwerp aan de slag. Vanuit de werking van het brein, de sociaal-psychologie en de bedrijfskunde delen we ons gedachtegoed. Je gaat naar huis met een duurzame aanpak om betekenisvolle relaties aan te gaan en te onderhouden met de Finance Professionals in je team. 

Wie
Managers Finance (maximaal 8 deelnemers)

Wanneer
Woensdagmiddag 9 oktober 2024 van 13.30 uur – 17.00 uur, met na afloop tijd voor een drankje.

Waar
Doorwerth

Investering
Pel & Partners biedt je dit Tuinhuisgesprek aan. Wij willen graag kennisdelen.
Partner Frits Mulder van Lead Your Talent zal deze sessie begeleiden.