06 127 808 94 info@pelpartners.nl

Interim management

Een ervaren interim finance professional nodig?

Een transitie op uw financiële afdeling, uitval of uitbreiding van taken/projecten binnen uw organisatie: u heeft tijdelijk een ervaren finance professional nodig. Het interim management van Pel & Partners is dan precies wat u zoekt.
Wanneer u gebruik maakt van het interim management van Pel & Partners, dan zet Carin Pel haar netwerk in om de juiste ervaren interim finance professional te vinden voor uw opdracht. Deze interim professional beschikt natuurlijk over kennis van het vak en de sector en bezit de juiste competenties om uw opdracht tot een goed einde te brengen.

Ruime ervaring in interim management

Pel & Partners heeft in 20 jaar tijd een ruim netwerk met ZZP’ers en finance professionals opgebouwd. Deze ervaren professionals kunnen op tijdelijke- of contractbasis een functie, rol of project in uw organisatie uitvoeren.
Wij helpen u aan interim finance professionals met meer dan 5 jaar werkervaring in de rollen zoals Financial Controller, Business Controller, Project Controller, Holding Controller, Manager FA, Manager Business Control, Projectleiders Finance, Financieel Directeur, CFO. Ons interim management zorgt ervoor dat de professional die u komt ondersteunen altijd goed past bij de opdracht en organisatie.
Het kan zijn dat wij soms geen passende ervaren finance professional in ons netwerk hebben voor uw project. Wij zullen u dit dan eerlijk laten weten. Het interim management van Pel & Partners wil u namelijk alleen het allerbeste bieden.

Werkwijze

Pel & Partners begeleidt u volledig bij het zoeken naar een ervaren finance professional: van het definiëren van het zoekprofiel tot het selecteren, plaatsen en coachen van de finance professional. Door haar ervaring in het vak, haar kennis van de financiële wereld en het goed kunnen doorgronden van competenties is ze altijd in staat om een juiste match te maken.
Pel & Partners blijft zelf ook altijd in ontwikkeling en werkt samen met partners en ambassadeurs die kennis hebben van specifieke thema’s of sectoren in finance. De kennis is dus up-to-date en dit zorgt ervoor dat interim management altijd leidt tot een goede match.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een ervaren interim finance professional, dan zetten wij graag ons netwerk voor u in. Om meer te weten te komen over ons interim management neem dan contact op met Carin Pel (06 127 808 94).